Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

FAQ

Wat betekent CCA?

CCA staat voor ampère koudstartvermogen (Cold Cranking Ampere). Dit is de hoeveelheid stroom die wordt uitgeoefend door de batterij wanneer u uw auto op een koude dag start.

Wat doe ik met mijn oude accu?

U kunt uw oude accu's bij ons in Werkendam inleveren, wij zorgen dat deze mileuvriendelijk worden afgevoerd. Wij geven u hier zelfs een kleine vergoeding voor. 

Mag ik een oude accu meegeven aan de transporteur?

Dit mag niet. Oude accu's behoren tot gevaarlijk afval.

Hoe moet ik mijn accu in de winter opslaan?

Laad de accu volledig door en koppel hem dan los. Bij langdurige opslag de accu na 6 maanden opnieuw volledig doorladen. Zet de accu droog en koel weg gedurende de opslagperiode. 

Ik heb de verkeerde accu besteld, hoe kan ik deze ruilen?

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Dit houdt in dat klanten de artikelen binnen 14 dagen zonder enige verplichting mogen retourneren. De geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn. Lees goed de voorwaarden voor terugzending hieronder! 

Let op: accu's bevatten zwavelzuur en kunnen niet met de reguliere post mee! De accu's zullen dus door u zelf moeten worden geretourneerd of kunnen met een door u gekozen transporteur geretourneerd worden. Ook kunnen wij de accu's bij u op laten halen. Bel ons op telefoonnummer 0180 501016 (Daveco Accuverkoop BV). De kosten voor terugzending komen voor rekening van de koper. 

Hoe kan ik betalen bij Acculand?

U kunt betalen via Ideal, per overboeking, met VISA of met Mastercard. Na ontvangst van de betaling wordt uw accu verzonden.

Is de door mij ontvangen accu gebruiksklaar?

Alle accu's worden gevuld en geladen geleverd en zijn dus gebruiksklaar. Met uitzondering van een aantal motorfietsacu's. Deze worden geleverd met een los zuurpakket.