Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Rolstoel/Scootmobiel

Pagina:
  1. 1
  2. 2

ROLSTOEL/SCOOTMOBIEL

De scootmobiel en rolstoelaccu is steeds populairder aan het worden. Ouderen of slecht lopende mensen kiezen steeds vaker voor de scootmobiel of elektrische rolstoel. Hierdoor zijn ze mobiel en kunnen ze veel dingen zelf doen, iets dat anders onmogelijk zou zijn geweest. Zowel de scootmobiel als de elektrische rolstoel is elektrisch en heeft zoals elk elektrisch voertuig een accu nodig. Hiervoor is de scootmobiel/rolstoel accu ontwikkeld.

Deze scootmobiel accu is specifiek gebouwd voor de maatgeving van de meest gangbare scootmobiel en/of rolstoel fabrikanten. Een rolstoel accu of scootmobiel accu laten vervangen door een dealer kan enorm prijzig zijn. Daarom zorgen wij voor een alternatief dat gemiddeld de helft goedkoper is dan de accu die de fabrikant levert.

Omdat kwaliteit bij Acculand hoog in het vaandel staat leveren wij enkel scootmobiel- en rolstoelaccu's van gerenommeerde accu fabrikanten. Het voordeel van een gerenommeerd accu fabrikant is dat deze voldoet aan ISO normering die in Europa gelden en ook goedgekeurd zijn door de fabrikant van uw voertuig. Wij leveren de accu’s van A merken. Deze accu's zijn dus origineel vanaf de fabriek en niet gemodificeerd of gekopieerd zoals dat elders wel eens gebeurt.

Alle accu's voor uw scootmobiel of rolstoel zijn gasdicht, onderhoudsvrij, lekvrij en kunnen tegen diepe ontlading. Daarnaast worden alle accu's gevuld en geladen waardoor ze direct gebruiksklaar zijn. Gekantelde montage is geen probleem. Al onze accu's zijn van zeer hoge kwaliteit en multifunctioneel inzetbaar. Indien u de accu's langere tijd niet gebruikt dan minimaal 1x per maand opladen. Zorg ervoor dat u een geschikte acculader hebt. Bij accu pakketten is het verstandig om deze compleet te vervangen, zorg er ook voor dat ze gelijke spanning hebben. Alle scootmobiel en rolstoel accu's zijn uit voorraad leverbaar.