Recent toegevoegd ×

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Auto

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Autoaccu

De autoaccu is de meest verkochte accu van dit moment. Dit is gemakkelijk te verklaren want de auto is het meest gebruikte voertuig in het dagelijks leven van een mens. Het is daarom ook niet gek dat autoaccu fabrikanten een breed assortiment aanbieden. De autoaccu, ook wel vaak de startaccu genoemd, valt dan ook in een categorie waar de concurrentie tussen auto accu fabrikanten moordend is. Dit is voor u als auto accu (startaccu) koper natuurlijk alleen maar voordelig.

De autoaccu oftewel startaccu is, zoals de naam het doet vermoeden, puur en alleen geschikt om uw auto te starten. Bekijk goed uw auto accu type, u kunt deze vinden op de sticker van uw huidige auto accu.

Als uw huidige autoaccu defect is, is het belangrijk dat u het typenummer van uw auto accu weet, u kunt het ons eenvoudig laten opzoeken. Bij de aanschaf van uw nieuwe autoaccu heeft u de keus tussen verschillende technieken zoals de loodaccu of de AGM accu. De betere autoaccu's van het moment zijn de accu's waarbij de techniek AGM wordt gebruikt. Wij verkopen AGM in Varta en GS.